"Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy a helyes irányt mutatja meg, emeli használójának pozícióját a gazdasági palettán, mérhető sikereket is eredményezve."

Tisztelt Olvasó! Kedves Leendő Pályázó!

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy közvetlen, jól látható pozitív üzenetet hordoz. Megkülönböztet más hasonló termékektől. Híd szerepét tölti be a vállalkozók és a fogyasztók között. Hatalmas tudás, tapasztalat, innováció erejét olvasztja egybe. Értéket, kiemelkedő minőséget közvetít. Sugallja, hogy viselője egy elit klub tagja, akiknek a kiválóság azt is jelenti, hogy azt egy független szakmai bíráló testület azzal a feltétellel ismeri el, hogy a folyamatos utóellenőrzéseknek is alá kell vetnie magát. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy a helyes irányt mutatja meg, emeli használójának pozícióját a gazdasági palettán, mérhető sikereket is eredményezve. A fogyasztóknak is segít az eligazodásban, megbízhatóságot, korszerűséget, értéket közvetít. Nem utolsó sorban véd a hamisításokkal szemben is.

A pályázati rendszer minden évben kiemel egy társadalmilag is fontos témakört, melyet hangsúlyoz az idei év mottója: Étkezzünk egészségesen, hogy egészségesen élhessünk!

Természetesen ez gondolat nagyon széles palettát ölel fel, hiszen az egészség meghatározza az életünket mind a munkában, mind magánéletünkben. Az odavezető út is hosszas, több felé ágazó. Céljaink eléréséhez többek között szükség van megelőzésre, tudatformálásra, a fenntarthatóság figyelembevételére és nem utolsó sorban az oktatásra, képzésre.

A mindennapi munka monotonitása mellett a gazdaság és kultúra szereplői szomjazzák az elismerést. Elszántságuk és önmagukba vetett hitük nélkülözhetetlen hajtóerő, amely gazdasági eredményeik és sikereik elérésének záloga. Bíztatok minden olyan vállalkozást a megmérettetésre, akik fontosnak tartják jó minőségű termékek előállítását és nívós szolgáltatások nyújtását. Bátran pályázzanak,  és kérdéseikkel forduljanak nyugodtan a pályázat közreműködőihez.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatra jelentkezhet 2020. május 27-ig minden természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség a Kárpát-medence területéről. A pályázók 40 pályázati főcsoportban mutathatják meg találékonyságukat és szakértelmüket. Egy pályázó több pályázattal is szerepelhet, és több pályázó is benyújthat közös pályázatot. Egy pályázatban egy termék vagy egy termékcsalád szerepelhet. Egy termékcsalád maximum 10 termékből állhat.

A pályázat eredményhirdetése ünnepélyes keretek között szeptember 09-én lesz a Gazdaság Ünnepén, az Országház Felsőházi termében.

Jó munkát és eredményes pályázatokat kívánok minden jelentkezőnek.

Kiss Károlyné Ildikó Ügyvezető igazgató DIAMOND Szervezőiroda Bt, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer Titkársága, a védjegy alapítója