A Legrand Zrt. több mint 30 éve a francia Legrand Csoport tagja. Az elektromos és digitális épület-infrastruktúrák globális specialistájaként, elkötelezett a technológiai, társadalmi és környezeti változások támogatása iránt világszerte. Több mint 300 000 késztermék, számos saját fejlesztés, gyártás és ezekhez kapcsolható elismerések hosszú listája mutatja, hogy a Legrand név mára összefonódott a megbízhatósággal és megújulással. Ezért lett a szlogenünk és küldetésünk #legrandimprovinglives

Katalógusunkban számtalan termékkel kínálunk energiahatékony megoldásokat B2B és B2C partnereinknek. Ter­mékeinket naponta érintik minden korosztályból, eltérő kulturális háttérrel rendelkező emberek szerte a világon. Ezek a néma hétköznapi tárgyak, nem szereplői egyetlen helyzetnek sem, de funkcionalitásuk és zökkenőmentes felhasználói élményük révén mégis minőséget adnak a napi rutinokhoz. A tervezés nem csak az esztétikáról szól, hanem a problémamegoldásról is – ezért a felhasználók és a valós élethelyzetek állnak folyamatunk középpontjá­ban, ami mellett természetesen a fenntarthatóság és karbonsemlegesség is cél.

A Csoport technológiai szakértelme, vezető pozíciói, kínálatának széleskörűsége és változatossága, nemzetközi jelenléte és márkáinak ereje együttesen teszik a Legrandot közel 90 országban jelen lévő globális úttörővé.

Arra törekszünk, hogy megértsük az emberek funkcionális szükségleteit, és eredményeinket értelmes megoldá­sokká alakítsuk, amelyek a praktikum és a kényelem kombinációját jelentik. Egyedülálló megközelítésünk, amely egyesíti a globális márka erejét a helyi igényekhez való rugalmas alkalmazkodással, megkülönböztetést teremt a piacon. EMBERI hatást adunk az egyébként iparinak és műszakinak tűnő termékekhez, és a megfelelő szintű technológiai innovációt okos és praktikus megoldásokkal kombináljuk.

Kötelességünk válaszolni a globális technológiai és társadalmi változásokra azáltal, hogy segítünk olyan épületek fejlesztésében, amelyek képesek megfelelni olyan jelentős kihívásoknak, mint a digitalizáció vagy a környezetvé­delem. Megoldásaink interaktívabbá, fenntarthatóbbá és kényelmesebbé teszik a tereket.

Károlyi László vezérigazgató
www.legrand.hu