A pályázatok értékelése az első három fordulóban a beküldött dokumentáció alapján történik, tehát a pályázó saját érdeke az, hogy minél érthetőbben és szemléletesebben mutassa be a pályázat tárgyát és előállítóját, ezért nagyon fontos és kötelező elem a szöveges ismertetéseken kívül a különböző táblázatok, grafikonok , ábrák és fotók megjelenítése!

A hiánytalan dokumentáció és az értékelés feltétele a jó minőségű képi bemutatás. Az első három zsűri fordulóban a bírálat elsősorban a dokumentumokra épül, tehát a pályázó érdeke a jó minőségű, lényeget bemutató képek mellékelése. Ezek hiánya, vagy nem megfelelő minősége a pályázat vizsgálatánál negatív értékelést kap.

FONTOS! A képi dokumentáció megléte kötelező!

 

Az elektronikus pályázatokat elektronikus adathordozón (pendrive) kérjük a nyomtatott pályázati dokumentációval együtt benyújtani!

FIGYELEM! A nyomtatott kiadvány alapjául szolgáló kreatív elektronikus csatolása nem elegendő!

 

A képeket az alábbiak szerint kérjük csatolni!

Benyújthatók:

  • a terméket ábrázoló fotók, termékképek, videók;
  • a szolgáltatás jellegét bemutató fotó, videó;
  • elektronikus termékeknél, pl. szoftverek esetében képernyőfotók, működést bemutató videók.

A képeket és videókat egy külön könyvtárba (mappa) szükséges másolni.

Elfogadható elektronikus formátumok: TIFF, JPEG, BMP – legalább 300 DPI felbontással. Vektoros anyagok PDF-ben, Corel Draw-ban 17. verzióig, Adobe Illustrator-ban CS6 verzióig, ez esetben mellékelni kell a beágyazott képeket, objektumokat, betűtípusokat is. Videók esetében az ismert formátumok mindegyike maximum 5 perces időkeretben.

Nem fogadható el másológépen készített utólag szkennelt nyomat! Nem fogadható el a képek Word-, vagy PDF-dokumentumba másolt összefűzése! A képek kizárólag külön könyvtárba mentve csatolhatók!

Amennyiben kérdés merülne fel az elektronikus pályázatokkal kapcsolatban, kérjük írjanak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!