...avagy egészség és finomság egyben!

A Fannizero brand neve egyre ismertebb az egészséges életmód hívei körében. Seprenyi Fanni, a márka alapítója saját példájával – 53 kilogramm fogyással – inspirált és inspirál ma is sokakat. 

A Fannizero Kft. eleinte személyre szabott életmódprogramokkal és mentorálással indult, majd Fanni kitartó fejlesztéseinek köszönhetően a Fannizero márka kiegészült kiváló minőségű étrend kiegészítőkkel. A vállalkozás küldetése nem csak az egészséges táplálkozásra fókuszál, hanem az egészséges életmódot kívánja a mindennapok részévé tenni. Ezt tükrözi a 2022-ben megjelent "Hiszek Benned!" című könyük is, amely több, mint 2500 embernek nyújtott már segítséget.

2022-ben a cég történetében új fejezet indított a FANNIZERO MagicMix keverék bevezetése. A MagicMix keverék egy forradalmi újítás a táplálkozás tudatos embereknek. A hagyományos pékáruk és búzaliszt elhagyásának kihívásai miatt sokan keresik az egészséges alternatívákat. A MagicMix erre kínál kiváló megoldást: egy glutén- és gabonamentes lisztkeverék, mely 100g-ja csupán 1g szénhidrátot tartalmaz. 

De még ennél is többet ígér: a termékkel elkészített ételek egészségesek, kiadósak és finomak is egyben, igazi klasszikus ízélményt ad.

A MagicMix keverékből pizzák és kézműves termékek is készülnek, az ételek népszerűsége robbanásszerűen nőtt a kezdetektől fogva. De a MagicMix nem csak egy termék, hanem egy közösség is egyben. Fanni és csapata a vásárlóiknak nem csak minőségi terméket kínál, hanem támogatást és inspirációt is: a csomagoláson található QR kód segítségével pedig rengeteg finom recept érhető el, illetve a termék mellé receptes füzet is jár. Ezen felül a felhasználók két Facebook csoportban is megoszthatják tapasztalataikat, sikerélményeiket.

A 2023-as Érték és Minőség Nagydíj elnyerése nem csak a Fannizero csapatának, hanem az egész közösségnek az elismerése. Büszkék vagyunk, hogy a Fannizero MagicMix keverék elismerésével mi is hozzájárulhatunk az egészséges és minőségi életmódhoz!

Seprenyi Fanni története - saját tollából