A fogászati kezelések és eljárások óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt időszakban. Nincs ez másképp a műfogsorok készítésével kapcsolatban sem.

Napjainkban a kis- és középvállalkozások foglalkoztatják a hazai munkavállalók több mint 60 %-át, és a GDP több mint 40 %-át állítják elő.

Jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt hat hónapban a Testnevelési Egyetem.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat újabb kihirdetéshez érkezett. A jelentkezők megkezdhetik a pályázati anyagok összeállítását a 2022-es évre. Az idei évi sajtótájékoztatón, mint sikeres védjegyhasználók mutatkozhattunk be a közönségnek. Nagy megtiszteltetés és mérföldkő ez a FÁN GROUP Kft. életében. Ezúton is köszönjük a lehetőséget Kiss Károlyné Ildikó Ügyvezető Igazgató Asszonynak, aki bizalmával megtisztelt minket és lehetővé tette a közös együttműködést. A FÁN GROUP Kft. egy nagykereskedelmi társulás, amely széles körben látja el FMCG termékekkel a kiskereskedelmi, a közétkeztetési, valamint a HoReCa szektort Magyarország teljes területén. Büszkék vagyunk sajátmárkás termékeinkre, amelyek a Hentes, Lotti, Fincsik és Pingvin márkacsoportban találhatók meg a piacon.  

A FÁN GROUP Kft. 2018-ban kezdte meg együttműködését az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kiíró Tanácsával. A pályázat elnyeréséhez, akkor is, ahogy most is, egy részletes pályázati anyagot kellett benyújtani, amely igazolja, hogy minőségi sajátmárkás terméket forgalmazunk. Először a Hentes sertés virslinket indítottuk a pályázaton, így az első sikeres védjegyhasználatunk ehhez a termékünkhöz köthető. A 2018-ban leadott pozitív elbírálású pályázati anyag további sikeres pályázásra motivált minket, így eredménye egy máig is sikeres együttműködés és védjegyhasználat lett.

Jelenleg a Lotti tejfölünk és a Lotti túróink is büszkén viselik a védjegyet a csomagolásukon. 2022-ben is szeretnénk meghosszabbítani ezen termékeink védjegyhasználati jogát, így készek vagyunk újra bizonyítani, hogy továbbra is megfelelünk a szigorú pályázati feltételeknek. Minden vállalkozást arra sarkallunk, hogy éljenek a lehetőséggel és pályázzák meg a védjegyhasználati jogot, ezzel is segítve a tudatos fogyasztóikat a választásban. Minden megkülönböztetés segíthet abban, hogy végül a mi termékünk kerüljön le a polcról a kosárba. Sikeres pályázati és védjegyhasználói időszakot kívánunk mindenkinek.

A Mystic Nails Hungary Kft. kezdetektől fogva a minőséget, a versenytársak közül való kiemelkedést, és a társadalmi felelősségvállalást tartja szem előtt, és az évek alatt ezt a szemléletet számtalan szakmai elismeréssel díjazták. Többek között 2019-ben a Mystic Nails "Ahogy Kérted" gél lakk kollekciója kiérdemelte az Érték & Minőség Nagydíjat, köszönhetően a termékek megkérdőjelezhetetlenül magas minőségi színvonalának, eredetiségének és kreatív megvalósításának.

2021-ben pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a szegedi székhelyű cég, ugyanis elnyerte a Családi Vállalatok Kiválósági Díjat társadalmi felelősségvállalás és környezetvédelmi fenntarthatóság kategóriában.

A Mystic Nails Hungary Kft. megalapítása óta kiemelten fontosnak tartja a helyi közösség támogatását és a környezetvédelem ügyét, ezúttal ezt díjazták a pályázat kiírói. A díjat a Forbes Családi Vállalatok Gálaestjén az impozáns Festetics Palotában vehette át Gyimesi László, a cég ügyvezető igazgatója. Az elismerés mellett a cég egy rövid bemutatásra is érdemesnek találtatott a Forbes Magazin 2021. októberi számában.

A szegedi családi vállalkozás 1995-ben 4 fővel alakult, mára közel 30 országba exportáló, 34 fős középvállalat lett, így Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő műkörömalapanyag-gyártó és forgalmazó cégévé vált, számos szakmai elismeréssel a hátuk mögött.

  • MagyarBrands - Excellent Business Brand Award '18 '19 '20 '21
  • K&H – Family Companies Excellence Award - 2021
  • SZFF - Széchenyi Enterprise of the Year - Main Prize - 2019
  • V&Q - Value & Quality Award 2019
  • MagyarBrands - Excellent Employer Brand Award '18 '19 '20 '21
  • Piac&Profit - Business Ethics Award 2018
  • OFA - Responsible Employer of the Year 2018
  • OFA - Most Creative Employer Award 2017

 

Foto: csaladivallalatok.kh.hu