A FANNIZERO történet egy álmommal kezdődött, egy kövér kislány álmával.

Húszas éveim elején jártam, amikor sikeres életmódváltásba kezdtem. Több, mint ötven kilót fogytam és napról napra boldogabb és egészségesebb ember lettem. Az életmódváltásom 2015-ben kezdődött és 2019-re ez lett az életem.

Ekkor született a FANNIZERO brand. Mindenkinek át akartam adni az érzést, hogy élni jó! Mert van választásunk és mindannyian megérdemeljük, hogy nagyszerűek legyünk! Miközben jártam az egészséges életmód útján, szomjaztam a tudást. Mindig vágytam a kiválóságra, dolgoztam és tanultam éjjel-nappal. Táplálkozási szakemberré váltam és több, mint háromezer embernek segítettem fogyni és jól lenni.  Az első négy évben egyéni mentorálassal segítettem az ügyfeleimet és FANNIZERO étrend-kiegészítőkkel támogattuk a sikereket. Személyes érintettségem miatt az evés mindig központi figyelmet kap az életemben. Az alapanyagok, a minőség, a funkcionális hatás, az előnyök/hátrányok mérlegelése és az ételeink megfelelő összeállítása. Éveken keresztül kísérleteztem az elveimnek megfelelő alapanyagokkal és 2022 nyarán megérkezett az áttörés, ami meghozta az előtte megélt 7 év önfegyelmének gyümölcsét. Én le tudtam volna élni az életem pékáru/tészták/sütemények nélkül, de az ügyfeleim és a családom nem. Így muszáj volt megtalálni a megoldást. Ne legyen benne glutén, de a vércukorhoz se nyúljon. Ne csak glutén ne legyen benne, semmilyen gabonát nem szeretnék látni. Nem lehet benne sok összetevő, maximum három, de ha kettő és természetes anyag, akkor még jobb lenne. Legyen vele annyira egyszerű dolgozni, hogy 10 éves gyerek is képes legyen elkészíteni, ne kelljen keleszteni és órákat várni vele. Legyen belőle 10 perc alatt étel, legyen fehér a színe, ne legyen semmiféle mellékíze, sőt legyen mennyei finom! Legyen paleo, legyen low carb életmódot élők kedvence, de a ketogén diétázóknak is legyen meg a boldogsága!

Sikerült! Amikor az első tökéletes pizza bucit összegyúrtam, azt éreztem, hogy megváltom a világot. Kimondtam, hogy “MAGIC”! Ez varázslat! Így lett Magic Mix keverék. Először csak 400 darabot mertem rendelni, mert féltem, hogy csak egy év a szavatossága és nem tudom eladni. Aznap elfogyott, éjfélre -200 darabnál tartottunk. Minden megváltozott, egyetlen éjszaka alatt az élelmiszeriparban találtam magam. A raktár kiköltözött az otthonomból, fejlesztettem tovább és kéthavonta új termékeim jelennek meg. Egy év alatt kétszer költöztünk és heteken belül óriási előrelépésről fogunk hírt adni.  Ma már tizenöt termékem van a könyvemen kívül.

A kiválóság és a minőség számomra szent és sérthetetlen. Néhány alapanyagot használunk, a legjobbakat. Ezek a legdrágábbak is, de a termékeim nem egyszerű élelmiszerek. Élményt és életérzést adunk! Élményt, hogy lehet enni tésztát úgy, hogy nem hízunk, ma már hatféle száraztészta közül választhatunk a Magic Pasta családból. Életérzést, hogy gondoskodni jó magunkról, sikerélményt a receptjeinkkel, hogy bárki lehet Konyhatündér 30 perc alatt a konyhában cukor és búzaliszt nélkül. Ma már országosan több, mint kétszáz üzletben kaphatók a termékeink. Több, mint tíz étteremben lehet enni Fannizero termékeket. Mindig többet fogunk adni, mint amire az emberek számítanak. Mindig beletesszük mindenbe azt a pluszt, amitől az életünk szebb, jobb, boldogabb lehet! Hálásak vagyunk a bizalomért és ígérjük, hogy mindig a minőség oldalán, értéket teremtve, a világot szeretve és szolgálva fogunk haladni tovább az úton!


Seprenyi Fanni
FANNIZERO Kft
Alapító tulajdonos