„A rosszul gombolt mellényt újra ki kell gombolni”

Tisztelt Olvasó!

Az életben mindig arra törekszünk, hogy munkánkból a lehető legtöbbet hozzuk ki. Olyan eredményeket szeretnénk elérni, melyekre büszkék lehetünk. Így talán a legnagyobb dicsőség számunkra, ha a rengeteg befektetett időt és energiát mások is elismerik. Ahogy Deák Ferenc fogalmazott: „A rosszul gombolt mellényt újra ki kell gombolni”. Az Érték és Minőség Nagydíj azokat a vállalkozókat jutalmazza, akik megannyi alkalommal újragombolták azt a bizonyos inget, egészen addig, amíg sikerült végre tökéletes minőséget létrehozniuk.

Az elmúlt évek rengeteg megpróbáltatással jártak: alig sikerült kilábalnunk a koronavírus-világjárvány okozta válságból, a szomszédunkban háború tört ki. Mégis hiszem, hogy ebből a nehéz helyzetből is megerősödve fogunk kikerülni, hiszen már többször is bizonyítottuk, hogy közös erővel és összefogással hatalmas eredményeket vagyunk képesek elérni.

A mindenkori magyar nemzetpolitika célja a nemzeti összetartozás erősítése. Immár tizenharmadik esztendeje dolgozunk az egységes Kárpát-medence – ezen belül pedig egységes gazdasági tér – létrehozásán. Így nagy örömmel tölt el, hogy 2018 óta több külhoni magyar vállalkozó terméke is helyett kapott a díjazottak között. Remek példája ez annak a minőségnek és összetartozásnak, amelyet a magyarság képvisel munkájával a Kárpát-medencében, sőt világszerte.

Bízom benne, hogy nemzeti összetartozásunk és a magyar vállalkozók határon átívelő együttműködése jegyében az idei évben ismét köszönthetünk majd külhoni magyar pályázókat is, akikkel közösen, egy nemzetként tudjuk felemelni térségünket.

Az eddigi nyerteseknek gratulálok, a versenyszellemű vállalkozókat pedig arra bíztatom, mérettessék meg magukat, hogy kemény munkájuk méltó elismerésben részesülhessen!

 

 

Potápi Árpád János

államtitkár

Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárság