Kun Márta vagyok a Marketingshop Kft. ügyvezetője. Közel 8 éve foglalkozom egészségmegőrző és természetes alapanyagú kozmetikai termékek fejlesztésével és értékesítésével, amelyeket elsősorban call-centereinken keresztül értékesítünk. Cégünk saját tulajdonú vállalkozás, melynek fejlesztésében, működtetésében a kezdetek óta tevékenyen részt vesz családunk minden tagja. 2019. 10 .17 én megnyitottuk az országban az  első Márti Biopatika üzletünket Nyíregyházán, amelynek mintájára több üzletet szeretnénk nyitni az ország nagyvárosaiban.

Saját fejlesztésű gyógynövényes termékeinkkel, Márti Balzsamok, ízületi, mozgásszervi problémákra, derék- és hátfájdalomra, visszeres lábak ápolására kínálunk megoldást. Nagy örömmel és büszkén írom le hogy a Márti balzsam Visszeres lábra termékünkkel 2019 -ben  Érték és Minőségnagydíjat nyertünk amit az országházban vettünk át .

Az idén megkezdtük egy új termékkör fejlesztését, forgalmazását, Márti cseppek és Márti Kapszulák termékcsoport név alatt, amely mögött az a szándék áll, hogy a kiemelkedő minőségű hatóanyagokon kívül ne tartalmazzanak semmilyen tartósítószert, adalékanyagot.

Termékeinket megvásárolhatják  a www.martibiopatika.hu oldalon és Nyíregyházán Kossuth utca 12 szám alatti üzletünkben.