...avagy hogyan őrzi egy család századokat átívelő titkait.

 A Zwack Unicum Nyrt. csodálatos világa, ahol a múlt és a jövő találkozik. Az Unicum Ház nem csupán egy múzeum; ez egy utazás az időben, ahol a Zwack család évszázadok óta őrzött titkai fedezhetők fel. Itt minden látogató részese lehet egy olyan kalandnak, ami az öt érzékre hatva kínál felejthetetlen élményeket.

Az 1892-ben épült gyárépület falai között a Zwack család történetét és az Unicum készítésének folyamatát ismerhetjük meg. A tölgyfahordókban érlelt, több mint 230 éves italt közvetlenül a pincéből kóstolhatjuk, miközben a múzeum digitális és interaktív eszközei segítségével mélyebbre is áshatunk a múltba.

A Zwack Unicum Nyrt. nem csupán Magyarország legnagyobb szeszesital gyártója, hanem egy családi vállalkozás, amely elkötelezett a hagyományok és az értékek megőrzése mellett. Az Unicum a vállalat első számú profit termelője és Magyarország legkedveltebb itala, amit a kiskereskedelemben is évről évre megerősítenek a piackutatási adatok.

A vállalat fenntarthatósági stratégiája is figyelemre méltó. 2019 óta 100%-ban zöld áramot használva, és folyamatos környezetvédelmi beruházásokkal bizonyítja elkötelezettségét a fenntartható jövő iránt. Az Unicum Ház múzeum és látogatóközpont a Zwack család és az Unicum gazdag történetét hivatott megőrizni és bemutatni az utókornak, miközben kulturális eseményekkel gazdagítja a közösségi életet. Méltán érdemelte ki 2023-ban az Érték és Minőség Nagydíjat is.