...avagy hogyan támogatja a SULISZERVIZ a jövő pedagógusait?

Az idei Érték és Minőség Nagydíj egyik büszke nyertese, a SULISZERVIZ Oktatási és Szakértői Iroda Kft., rendkívüli hozzájárulást nyújtott az oktatás területén. Az Országos Közoktatási és Szakképzési Szakértői Konferencia, amelyet immáron negyedszáz alkalommal rendeztek meg, tökéletes példa a SULISZERVIZ által képviselt innovációra és elkötelezettségre.

Minden év őszén több száz pedagógus, szakértő, és oktatási szakpolitikus gyűlik össze, hogy megvitassák a köznevelés és szakképzés aktuális kihívásait. A SULISZERVIZ által szervezett konferencia nemcsak a szakmai párbeszéd előmozdításában játszik kulcsszerepet, hanem az oktatás jövőbeli irányainak meghatározásában is.

A konferencián bemutatott előadások, workshopok és vitaindítók gyűjteménye minden évben kötetben jelenik meg, tovább szélesítve a szakmai közösség ismereteit. A SULISZERVIZ ezzel a hagyománnyal nemcsak az oktatás minőségét és eredményességét biztosítja, hanem egy egész életre szóló értékrendet és iránytűt nyújt a magyar fiatalok számára.

A konferencia magas elégedettségi indexe, amely általában 98%-os, és a résztvevők pozitív visszajelzései bizonyítják a SULISZERVIZ kiválóságát ezen a területen.