…avagy a SPAR cukormentes kakaós csiga forradalma

Az újítás és a hagyományok tisztelete ritkán jár kéz a kézben, de a SPAR Magyarország legújabb pékáru remeke, a purpur tésztás kakaós csiga, pontosan ezt az egyensúlyt sikerült megtalálnia. A SPAR már több mint három évtizede áll az értékteremtés és minőség szolgálatában Magyarországon, és most egy újabb mérföldkövet ért el.

A 2023-as Érték és Minőség Nagydíját elnyerő termék, a cukormentes purpur kakaós csiga, nem csupán ínycsiklandóan finom, hanem az egészséges táplálkozás jegyében készült. Az összetevők között megtalálható a teljes kiőrlésű purpur búzaliszt és rozsliszt, melyek nemcsak magas élelmi rosttartalommal rendelkeznek, hanem gazdagok antociánokban is, ezáltal erős antioxidáns hatással bírnak.

Az ízletes, mégis egészséges választék jelentőségét a SPAR nemcsak szavakban hirdeti, hanem tettekben is megmutatja: a több száz INTERSPAR és SPAR áruházakban friss pékáruval várják a vásárlókat nap mint nap. Az újdonságot képviselő kakaós csiga azok számára is ideális választás, akik a diétás vagy egészségtudatos életmódot folytatják.

A termék különlegessége abban rejlik, hogy kelesztett és fagyasztott állapotban szállítják, így tartósítószer nélkül, frissen sütik a boltok, ami garantálja a frissességet.