...avagy a pergolák új dimenziója.

A Roll-Lamell Kft. az innováció és a minőség híve. Folyamatos fejlesztéseik révén a legmodernebb anyagok és technológiák kerülnek termékeikbe. A minőségellenőrzés és a tesztelés folyamatai garantálják az árnyékolók megbízhatóságát.

Az UMBROLL® bioklimatikus pergolája új dimenzióba helyezi az árnyékolástechnikát. Egy olyan exkluzív termék, mely a modern dizájnt a természetes légkondicionálással ötvözi, és egy egész éven át élvezhető komfortot nyújt. Az innovatív mozgatható lamellák nem csak a napsugárzás ellen védenek, de az eső elleni védelemről és az esővíz elvezetésről is gondoskodnak. Mindezt kiegészítve modern technológiai megoldásokkal, mint például Bluetooth hangszóró vagy WiFi-s okosvezérlés.

Az Umbroll bioklimatikus pergola nem csak hazánkban, de külföldön is hatalmas sikernek örvend. A vállalat a minőség és az elérhető ár ötvözésére törekszik, és ennek köszönhetően a piaci versenyben is az élvonalban található. A termék környezetvédelmi és energiatakarékossági előnyei is figyelemre méltóak. A napelemmel működő változatok vagy a kézi hajtókarral működtetett pergolák a természet adta erőket hasznosítják, ezzel is csökkentve ökológiai lábnyomunkat.