...avagy az út a sonkától a vegán szendvicsfeltétig

Amikor azt mondjuk, Pápai Hús Kft., nemcsak egy nevet, hanem egy történetet, hagyományt és minőséget is hallunk. Magyarország egyik legnagyobb sertésipari vállalata idén ünnepli 110 éves fennállását, de nem pihen a babérokon. A vállalat hitvallása szerint az alaposság és a gyártói gondoskodás éppolyan fontos, mint az innováció és az újítás.

 

A Papa De Vega szeletelt vegán szendvicsfeltét nemcsak a vegánok kedvence. Ez a termék ötvözi az egészséges életmódot a hagyományos, minőségi ízekkel. Teljesen allergénmentes, és a borsófehérjének köszönhetően rostokban gazdag, ásványi anyagokkal és vitaminnal teli, míg a telített zsírsav tartalma alacsony.
Közben az Esterházy sonka a hagyományos magyar konyha zászlóshajója. Egy olyan termék, mely komoly szaktudást igényel, és a cég ikonikus készítményeként kerül az asztalokra. A Pápai Hús Kft. nemcsak a minőség, hanem az értékteremtés mestere is. Hiszen a hagyományos ízek becsben tartása mellett teret ad az újításoknak, így válaszolva a modern kor kihívásaira.