...avagy egy új generációs csirkemellfilé a Hungerit Zrt-től.

Ha gyermekek számára keresünk minőségi, ízletes, de egyben szórakoztató étkezési lehetőséget, akkor a VALDOR ZOO csirkemellfilé tökéletes választás.

 

Hagyomány és Innováció Egyesítve: a Hungerit Zrt. 1922 óta állít elő minőségi baromfitermékeket, és már azóta vezető szerepet tölt be Magyarország baromfipiacán. A szentesi cég a '90-es években innovációval lépett előre: itthon az elsőként üzembe helyezett Stein gyártmányú gépsor készre sütött, panírozott baromfitermékek előállításában jeleskedett. A technológiai újításoknak köszönhetően ma már éves szinten több mint 80.000 tonna készterméket állítanak elő.

Minőség Elsődlegesen: a fogyasztói visszajelzéseket szem előtt tartva a cég 2007-ben új technológiát vezetett be, mely gyártási stabilitást is eredményezett, így a VALDOR márkanév alatt kapható termékek garantáltan kiváló minőségűek, a termékekben a tradíció és szakértelmük ötvöződik.

Amikor az étkezés tanít és szórakoztat: a termékcsalád legújabb tagja a VALDOR ZOO, a gyerekek számára nem csak finom, de tanulságos is. Az állatfigurák és a csomagoláson olvasható érdekességek az állatvilág szeretetére tanítanak. Az ízletes falatoknak pedig magas a hústartalmuk, amit gyorsan, egyszerűen, még olaj hozzáadása nélkül is elkészíthetünk.

A Hungerit Zrt. továbbra is az ágazat meghatározó szereplőjeként kíván megmaradni, ezért figyelmét a fogyasztó igényekre, erőforrásait pedig a minőségi termékek előállítására koncentrálja.