...avagy a Goldenburg D-pack Burgonya titka.

Minden, ami igazán minőségi és értékteremtő, hosszú időn át formálódik, nő és érik. A Haladás Mg Zrt. az 1970-es évek óta termel burgonyát, és immár a Goldenburg D-pack termékcsaláddal jelzi elkötelezettségét a magas minőségű burgonya előállítása iránt.

Magyar érték – magyar minőség: a Haladás Mg Zrt. számára a magyarság nem csupán egy jellemző, hanem prioritás. Minden fázisban – a termesztéstől a szállításig – az alapanyag, a munkaerő, a tulajdonosi kör és a telephely is 100%-ban magyar.

A vállalat 4 éve vezette be a Goldenburg termékcsaládot, nem csupán egy új termék bevezetéseként, hanem egy brandként, amely kifejezi a vevőcentrikusságukat. Ezt erős marketing és sales támogatottság, valamint egy 30.000 követővel rendelkező Facebook oldal erősíti.

 

Közvetlenül a Kisduna-holtág mellett, kiváló minőségű talajon, a vállalat intenzív szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik. A választékban minden burgonyafajta megtalálható, így mindenki megtalálhatja a számára ideálisat.

Élelmiszerbiztonság: A Haladás Mg Zrt. több ponton biztosítja termékei kiváló minőségét. Az élelmiszerbiztonsági politika 10 pontban rögzíti elkötelezettségét a vevők iránt, az etikai szabályok betartásától a HACCP és GLOBALG.A.P. dokumentációkig.

Az elkötelezettség, a minőség és az értékteremtés nemcsak a vállalat életében, hanem a Goldenburg D-pack burgonya termékcsaládban is tetten érhető.