...ahol a zöld technológia és az építőipar találkozik.

2009-ben indult útjára a GREEN-GOES Kft., minimális fizikai állománnyal és kisgépparkkal. Rövid idő alatt hatalmas fejlődésnek indult, és 2020-2022 között kiemelkedő infrastrukturális és technológiai fejlesztéseket valósított meg, amelyek az építőipari szektorban példaértékűek lettek.

Működésük során a fenntartható fejlődés került középpontba: környezetbarát technológiák bevezetése, zöld hulladék újrahasznosítása és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése váltak alapelveivé. Az útépítési iparágban, ahol a környezeti fenntarthatóság nem mindig kerül előtérbe, a GREEN-GOES Kft. példamutató módon újrahasznosítja az útépítés során keletkező hulladékot, csökkentve ezzel a természeti erőforrások kihasználását. Brikettálással tüzelőanyaggá alakítják a zöld hulladékot, így nem csak a környezetet védi, hanem költséghatékony megoldásokat is alkalmaz.

De nem álltak meg itt: csapadékvizüket tárolják és újrahasználják, elektromos hőszivattyúrendszert használnak és napelemekkel közelítik az energiafelhasználásukat a nullához. Céljuk, hogy 2024-re teljesen hálózati energiafelhasználás nélkül működjenek.

Ez az elkötelezettség a környezetvédelem és a fenntarthatóság iránt az, ami igazán különlegessé teszi őket az építőipari szektorban. A GREEN-GOES Kft. a környezettudatosság és a minőségi munkavégzés összefonódásának élénk példája, így a fenntarthatóság az építőipari szektorban már nem csupán egy divatos kifejezés, hanem egy valódi alappillér.