...avagy a GOF Hungary Kft. úttörő válasza az egészségtudatos étkezésre.

A gluténérzékenység egy olyan probléma, mely egyre nagyobb teret hódít, és ezáltal a gluténmentes termékek iránti kereslet is folyamatosan emelkedik. A GOF Hungary Kft. felismerte ennek fontosságát és saját tapasztalatára építve megalkotta az Avena GoFit Gluténmentes Prémium Zabpehelyt.

A GOF Hungary Kft. nem csak egy vállalat, hanem egy magyar tulajdonban lévő dinamikusan fejlődő csoport, mely a mezőgazdaság számos területén érdekelt. 2004-es alapítása óta olyan beruházásokat valósított meg, melyek a termékeiket magasabb hozzáadott értékkel juttatják el a piacra.

Az Avena GoFit zabpehely mögött nem csak egy termék áll, hanem egy teljes folyamat, mely saját földeken, saját gépekkel, a termőföldtől az asztalig koncepción alapszik. A termék fejlesztése a kizárólagosan gluténmentes zab alkalmazásával, kutatásokon és próbagyártásokon keresztül történt.

 A márka nevében rejlő "GoFit" kifejezés a lendületet, az egészséget és a sportolásra való ösztönzést szimbolizálja, míg az Avena a zabbal, mint alapanyaggal való kapcsolatot jelzi.

A GOF Hungary Kft. nem csak egy prémium minőségű termékkel rukkolt elő, hanem egy olyan életérzéssel, mely a gluténérzékenyek és az egészségtudatos fogyasztók számára is tökéletes választás.