...ahol az innováció találkozik a gyakorlattal.

Bár manapság trendi, ám korunk vállalatai számára az innováció nem csak egy divatos szó. Azoknak a vállalkozásoknak, amelyek valóban sikeresek szeretnének lenni, élniük kell az innováció erejével. A Glósz és Társa Kft. ezt pontosan tudja, és már több mint két évtizede segíti a vállalatokat pénzügyi, gazdasági és innovációs kérdésekben.

A vállalat 1996-os megalapítása óta több ezer sikeres ügyet kezelt, és jelen van a magyar gazdaság meghatározó szektoraiban. Négy fő tevékenységi területe között az Innovációmenedzsment Akadémia képzései is oszlopos helyet kapnak. Ezek a képzések a felnőttképzés keretein belül történnek, és arra összpontosítanak, hogy a hallgatók közvetlen, gyakorlati tudást kapjanak a kutatás-fejlesztési és innovációs projektekben.

A Glósz és Társa Kft. nem csak elméletben beszél az innovációról. Oktatóik gyakorló szakemberek, így biztosíthatják, hogy a képzés valóban hasznos és gyakorlatorientált legyen. Az akadémia nem csak a profitorientált vállalatok számára kínál képzéseket. Már 8 egyetem is részt vett az általuk kínált tanfolyamokon, hangsúlyozva többek között az innovációs menedzsment fontosságát az egyetemi és vállalati együttműködések folyamán.

Sok vállalkozás nem is tudja, hogy üzleti tevékenységük során innovációs tevékenységet folytatnak, és így számtalan lehetőségről nincs feltétlen információjuk. Az Innovációmenedzsment Akadémia képzései éppen ezért fontosak, mert a vállalati szakemberek számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy teljes képet kapjanak a kutatás-fejlesztési és innovációs projektek teljes életciklusáról.