...avagy tudatos állattartás GAZDI COACH módra.

A cég által kifejlesztett egyedi kutyaoktatási módszer a gazda és kutyája közötti harmonikus kapcsolat kialakítását és fenntartását helyezi középpontba.

Miben más a GAZDI COACH módszer? A módszer sajátossága abban rejlik, hogy nem pusztán a kutya nevelésére és tanítására fókuszál, hanem az állattartók oktatását, valamint a kutya és gazdája közös fejlődését is fontosnak tartja. Az előzetes felmérés, a kérdezési technikák és az anamnézis felvétel alapján személyre szabott tréningterveket készítenek, melyek során a kutya valódi családtaggá válhat.

A GAZDI COACH Kft. célja, hogy minőségi kutyatartásra nevelje a kutyagazdikat, és ezzel divattá tegye a tudatos állattartást. Az üzleti modell a tudatos kutyatartást választó fizetőképes közönség kialakításán és megtalálásán alapul. Ezzel nemcsak a társadalom környezettudatosságát erősíti, de közvetlenül az állatjólétet is szolgálja. 

A Társaság arca: Orion, az Instagram "influencer" kutya (bal oldali) több mint 9000 követővel büszkélkedik, szinte az üzleti modell központi figurájaként működik. A Társaság képviselőjének, az ügyvezetőnek korábbi tapasztalatai és Orion népszerűsége együttesen garantálják a vállalkozás sikeres működését.

A GAZDI COACH Kft. rendszeresen publikál szakmai tartalmakat és előadásokat tart. Céljuk a felelős állattartás népszerűsítése, a kutyák igényeinek és szükségleteinek bemutatása, valamint a kiegyensúlyozott kutyagazdi kapcsolat alapjainak megszilárdítása.

Edukatív szerepvállalásukkal, szakmai tudásukkal és képzettségükkel kiemelkednek a jelenlegi piaci környezet szereplői közül.