...avagy Új Király az Asztalnál.

A növényi alapú táplálkozás nemcsak a magyar, de a világtendenciák középpontjában is helyet kap. Ennek az egészségmegőrzésben és környezetvédelemben betöltött szerepe kétségbevonhatatlan. A Foodbox Kft., követve ezt az irányt, a 2022-es évben megalkotta a Foodbox VEGÁN termékcsaládot. A 2011-ben alapított 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, a vendéglátás, élelmiszeripar és kereskedelem területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Céljuk, hogy közép-európai szinten is meghatározó cég legyen, amit a folyamatos termékinnovációval és technológiai fejlesztésekkel kívánnak megvalósítani.

Miért válasszuk a Foodbox VEGÁN termékeket?

  1. Tudatosság: A termékcsalád létrehozásával figyelembe vettük a vegán étrend népszerűségét, valamint a rostban gazdag, telített zsírsavban szegény étrend egészségügyi előnyeit.
  2. Környezettudatosság: A vegán étrend előnyeit nem csak a saját egészségünkben érezzük meg, de a bolygónk is hálás érte. Kevesebb erdőírtás, alacsonyabb vízfogyasztás és a környezeti erőforrások megóvása – mindez egy tányér étel mögött.
  3. Minőség: A Foodbox nem köt kompromisszumot. A termékek friss, válogatott alapanyagokból készülnek, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. A gyártás során kíméletes hőkezelési eljárást alkalmaznak, ami 30 napig tartja eltarthatóvá a termékeket hűtve.

A fogyasztók visszajelzései alapján a Foodbox megbízható minőségével és folyamatosan bővülő termékportfóliójával elnyerte a vásárlók bizalmát. Az Érték és Minőség Nagydíj 2023-as nyerteseként büszkén mutatjuk be ezt az új termékcsaládot is.