...avagy egészséges és fenntartható gasztronómiai különlegességek.

Az elmúlt években a vadételek egyre nagyobb népszerűségre tettek szert, és nem véletlenül: az ízek harmóniája, az egészséges összetevők és a fenntartható vadgazdálkodás együttesen alkotják meg a Vadkonyha új készétel termékcsaládjának lényegét.

A termékcsalád tagjai:

  • Bolognai szarvas spagetti
  • Zöldséges vaddisznó gombócok erdei gombamártással és petrezselymes burgonyával
  • Szarvas vadasan zsemlegombóccal

A FIWI-HŰT Kft. 1994-ben alakult, és azóta is a minőséget és az értékteremtést helyezi középpontba. Az ételek alapanyagként szolgáló lőtt nagyvadak kizárólag hazai területekről származnak, így garantálva a termékek magas színvonalát és autentikus ízvilágát. 

A társaság a belföldi piacon is már jól ismert és elismert szereplő. Nem csak kiváló minőségű termékeikkel, hanem innovációval és folyamatos fejlesztéseikkel is kiemelkednek.

Miért különlegesek a Vadkonyha ételei?

A vadhúsok egyedi összetevői, mint az alacsony kalória-, zsírtartalom, a magas vas-, ásványi anyag- és fehérjetartalom, valamint az antibiotikumoktól és hozamfokozóktól mentes összetétel teszik őket az egészséges táplálkozás elengedhetetlen részévé. Ráadásul, mivel a vadállatok tápláléka természetes forrásból származik, az ételek ízvilága is autentikus és különleges. A fenntartható vadgazdálkodás pedig biztosítja, hogy nincs plusz környezeti terhelés, így a Vadkonyha ételek nem csak finomak, de környezettudatosak is.

Összességében elmondhatjuk, hogy a FIWI-HŰT Vadfeldolgozó és Kereskedelmi Kft. Vadkonyha termékcsaládja igazi gasztronómiai különlegesség. Az egészséges, természetes alapanyagok és a fenntartható vadgazdálkodás kombinációja teszi őket azok számára elengedhetetlenné, akik nem csak finom, de egészséges és környezetbarát ételeket is keresnek.