...avagy amikor a Nagyi receptje találkozik az innovációval!

A FÁN Group Kft. már nem ismeretlen a hazai piacon. A cégcsoport, amely 20 éve alakult frissárú nagykereskedőket fog össze, büszkén könyvelhet el magának egy újabb sikert: Érték és minőség Nagydíjas a „Pingvin” szilvatöltelékes gombóca. A FÁN Group cégcsoportosulás, melynek 7 cége és egy franchise nagykereskedése gyűjti össze a friss árukat, mint tejtermék, hús és mirelit élelmiszerek, illetve sajátmárkás termékei ma már meghatározók a piacon. 

A FÁN Group sajátmárkás termékeit Magyarország neves gyártóival készíti. Nemcsak magas, de stabil minőséget képviselnek mind ízben, megjelenésben, arculatban és ár-érték arányban. Ezek a termékek kizárólag a cégcsoport nagykereskedőitől szerezhetőek be. A folyamatos termékfejlesztés, innovációk mellett is hűen képviselik a hazai ízeket.

A díjnyertes Pingvin szilvatöltelékes gombóc valódi hazai íz ebben a rohanó, modern korban, olyan, mintha a Nagyi készítette volna! A finom burgonyás alaptésztába a szilva gyümölcsös ízét ötvözték a lekvárok állagával, ami garantálja az igazi desszertélményt. A gondosan kiválasztott alapanyagoknak és a modern gyártási technológiának köszönhetően kiemelkedő a félkész termékek piacán.

Magyarországon a félkész termékek iránti kereslet egyre nő. Az olyan minőségi, tradicionális ízvilágot képviselő termékek, mint a Pingvin szilvatöltelékes gombóc is pedig garantálják a sikerüket.