...a bőrszépítés úttörője.

Mikor az EverDerm Laser & Beauty Clinic névről esik szó, a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistájára gondolunk. Az 2019-es indulás óta a klinika olyan mérföldköveket tett le, ami a bőrszépítés és -ápolás területén kiemelkedővé tették.

Az EverDerm mai felgyorsult és gyorsan változó világunkban hatékony bőrápoló termékeket kínál, amelyek segítenek helyreállítani és védeni bőrünk természetes szépségét. A bőrnyugtató balzsam és intenzív bőrnyugtató krém úgy lett kifejlesztve, hogy megfeleljen nemcsak a lézeres szőrtelenítés vagy bőrszépészeti kezelések utáni bőrápolási igényeknek, hanem az érzékeny bőr napi ápolására is tökéletesek.

A szépség és a harmónia összhangjának megtalálása nem könnyű, ám Mentor Programjuk ezt a célt tűzte ki maga elé azzal, hogy segítse az embereket ebben az utazásban. A program középpontjában Slamovits-Horváth Beáta áll, aki szenvedélyével és tudásával vezeti azokat, akik hozzá fordulnak a belső és külső szépségük tökéletesítésében.

 

Az EverDerm Klinikán a minőség és az innováció kéz a kézben jár. A cég folyamatosan újít és az ügyfelek igényeihez igazodik, hogy a legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújthassa számukra. Minden, amit az EverDerm kínál, a szépség és a harmónia jegyében történik, és az Érték és Minőség Nagydíj büszke arra, hogy ezt elismerhette.