...avagy a jövő megoldása úthálózati kihívásokra.

A közlekedési ágazatban növekvő biztonsági és területi kihívásokra a CSOMIÉP egy költséghatékony és gyorsan telepíthető megoldást kínál: a konzolos közlekedési előregyártott betonelemeket. Ezek az elemek biztonságos plusz területet biztosítanak kerékpárosok és gyalogosok számára, különösen olyan helyeken, ahol területi korlátozások vannak.

 

A konzolos közlekedési előregyártott betonelem család azokban az esetekben nyújt megoldást, ahol a szükséges plusz közlekedési terület nem biztosítható. Ezen betonelemek úgy lettek kialakítva, hogy az útpadkába történő beépítéssel az akadályok fölé nyúló konzolos részükkel extra közlekedési területet biztosítsanak. Az elemek beépítése gyors és minimális korlátozással jár, ami különösen előnyös olyan helyzetekben, ahol nincs alternatív útvonal.

 

Az évtizedek óta működő CSOMIÉP a magyar építőipar és betontechnológia szektorában meghatározó szerepet tölt be. A tevékenységi kör, a magas teljesítőképességű betonok fejlesztése és a közlekedési infrastruktúra iránti elkötelezettség teszi őket az építőipar egyik vezető szereplőjévé. A városi közlekedés fejlődésekor kulcsfontosságú a biztonság és a fenntarthatóság. A CSOMIÉP innovatív betonmegoldásai nem csak költséghatékonyak, hanem a városi életminőség javításában is fontos szerepet játszanak, így méltán viselik 2023-tól az Érték és Minőség Nagydíj elnevezésű Tanúsító Védjegyet.