...avagy a fenntarthatóság és innováció harmóniája az ablaküveg gyártásban.

A CE Glass által bemutatott Sziltherm többrétegű hőszigetelő ablaküveg is elnyerte idén az Érték és Minőség Nagydíjat. De mi is teszi ezt a terméket különlegessé, és miért érdemelte ki ezt a kitűntető címet és vele a Tanúsító Védjegy használatát?

Értékteremtés és Hosszú Távú Hagyomány: A Sziltherm nem csak egy új termék a piacon. Több mint 100 évnyi üvegipari hagyományokra épül, kombinálva a legmodernebb gyártási technológiával. A CE Glass elkötelezett amellett, hogy a múlt értékeit a jövő innovációjával ötvözze.

 

Energetikai Megoldások és Fenntarthatóság: A Sziltherm jelentősen hozzájárul az energiaszámlák csökkentéséhez és az épületek energiahatékonyságának növeléséhez. Akár 30-50%-os energia-megtakarítást is lehetővé tesz, ami nemcsak pénztárcabarát, de környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő.

 

Egyedülálló Testreszabhatóság: Az építészeti kihívások sokszínűek, és a Sziltherm képes ezekre a kihívásokra válaszolni. Legyen szó műemléki épületekről vagy modern irodaházakról, ez a termék megfelel az igényeknek, mindig magas minőségben.

 

Minőség és Innováció: A Sziltherm több mint egy hőszigetelő üveg. A CE Glass gyára olyan kivételes megoldásokkal áll elő, mint az edzett biztonsági üveg, a laminált üveg, vagy akár a festett és gravírozott üvegek, melyek a hőszigetelő tulajdonságokkal kombinálva valódi innovációt képviselnek.

Vagyis elmondható, hogy a Sziltherm többrétegű hőszigetelő ablaküveg egyesíti a tradíciókat, az innovációt, a fenntarthatóságot és a minőséget, ami így méltán érdemelte ki a 2023-as Érték és Minőség Nagydíjat.