Amikor a bőrápolásról beszélünk, mindannyian a legjobb eredményeket és termékeket keresünk. Idén az Érték és Minőség Nagydíj egyik győztes pályázója, a Burlington Home Factory Kft. által kifejlesztett Dr. Krisztina Phillips Cosmetics Antiaging Szérum.

Ez a különleges öregedésgátló szérum aktív hatóanyagokat tartalmaz, mint a bakuchiol és niacinamid, melyek az arc egész területén és még az érzékeny szemkörnyéki bőrön is alkalmazhatóak. A szérum serkenti a bőr kollagén termelődését, gyulladásgátló hatása pedig az aknés bőrre is ideálissá teszi. Minden évszakban alkalmazható és kiválóan rétegezhető más szérumokkal. A rosaceás, ekcémás bőrre is kiválóan nyugtató hatású.

A Burlington Home Factory mögött álló nagyszerű személy: Dr. Phillips Krisztina bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, nem csupán hazánkban, de külföldön is elismert, ahogy azt szakmai tagságai is tükrözik: Magyar Dermatológiai Társaság, American Academy of Aesthetic Medicine. Széleskörű tudással és nagy szakmai tapasztalattal fordul minden hozzáforduló pácienshez. Ars poeticája egyszerű, mégis mély: "Minden páciensem magabiztosan érezze magát a bőrében".