...avagy a mai oktatás új hőse.

A pedagógusok az oktatás hősei, nap mint nap azért dolgoznak, hogy a jövő generációja készen álljon a világ kihívásaira. A Balázs-Diák Kft. ebben a küldetésben kíván segíteni az Érték és Minőség Nagydíjas pályázat nyertes Pedagógus támogató eszközcsomagukkal, amely új szintre emeli az oktatást.

A Balázs-Diák Kft. budapesti, családi vállalkozás már 30 éve van jelen az oktatásban, és számos elismerést kapott a hazai és nemzetközi színtéren. Az oktatás területén tevékenykedve, időről-időre innovatív megoldásaikkal segítik a pályát, az iskolákat.

De miért is különleges ez az eszközcsomag? A 'Pedagógus támogató eszközcsomag' célja, hogy segítse az óvoda és az iskola közötti átmenetet, amely minden gyermek számára egy hatalmas változás. A csomag olyan eszközöket és programokat tartalmaz, amelyek megújuló működési rendünkben egyedülálló módon kombinálják a hagyományos és a digitális tanulási módszereket; így a pedagógusok naprakészen és hatékonyan fejleszthetik a diákok készségeit.

A csomag számos kiváló eszközt tartalmaz, mint például az "Ügyesedni ABC", az "Ügyesedni matematika", vagy az érzelmek memóriakártya, amely kifejezetten autizmus-barát. Mindezek mellett, a tanári kézikönyv és a tanulói feladatlapok is nélkülözhetetlenek a hatékony működéshez. Tehát ez az új pedagógus támogató csomag egy komplex eszköztár a modern oktatás számára.

Ezzel a csomaggal a tanítás folyamata innovatív, hatékony és szórakoztató mind a tanárok, mind a diákok számára.