...avagy a minőség és az íz találkozása az értékekkel.

Napjainkban az ételintoleranciával és ételallergiával élők számára nem könnyű finom és minőségi termékeket találni. A BakerStreet Kft. azonban nemcsak ezen probléma megoldására szakosodott, hanem valódi ízélménnyel is szolgál. Bemutatjuk az Érték és Minőség Nagydíj egyik idei győztes pályázóját: a FreeScuits glutémentes, vegán keksz termékcsaládot.

A FreeScuits termékcsalád a BakerStreet Kft. eredeti és innovatív válasza a piacon jelentkező igényekre. A vállalat mögött több mint 32 év szakmai tapasztalat és családi hagyomány áll, amely garantálja a termékek magas minőségét. A kekszek nemcsak glutén- és cukormentesek, de vegánok is, és nem tartalmaznak tojást, tejet, szóját és egyéb allergéneket. A kekszek különlegessége azonban nemcsak ez, hanem az is, hogy igazi ízbombaként olvadva szét a szánkban.

Nemcsak a hazai, de a nemzetközi piacon is sikeresen helyt álltak a FreeScuits termékek, melyek számos díjat és elismerést zsebeltek be. Magyarországon sajnos még kevés gyártó kötelezte el magát a mentes-élelmiszerek készítése mellett, de a BakerStreet Kft. közöttük van és igyekszik ezen változtatni.

Összességében a FreeScuits termékcsalád azok számára készül, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni az egészséges táplálkozás és a finom ízek között. Azoknak, akik bátran vállalják az ételintoleranciát vagy ételallergiát, de nem akarnak lemondani az ízélményről. A BakerStreet Kft. büszkén állítja: 'ezt a két dolgot a FreeScuits termékcsaláddal tökéletesen összehoztuk'!