Az értékteremtés és a minőség fontossága a modern vállalkozásokban – Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer szemüvegén keresztül

 A modern vállalkozások olyan komplex világban működnek, ahol a verseny folyamatosan növekszik és a vásárlói elvárások egyre magasabbak. Az értékteremtés és a minőség szerepe soha nem volt még ilyen fontos, mint ma. A megfelelő minőségű termék vagy szolgáltatás létrehozása, valamint a folyamatos értékteremtés elengedhetetlen ahhoz, hogy a vállalkozások sikeresek legyenek és megőrizzék versenyképességüket. Nézzük ezt meg közelebbről az Érték és Minőség Nagydíj szempontjából.

 A vállalkozások értékteremtési folyamata több mint a puszta profitmaximalizálás. Az értékteremtés magába foglalja a hozzáadott érték megteremtését a vásárlók, a dolgozók, a tulajdonosok és a társadalom számára egyaránt. A vállalkozások képesek értéket teremteni a termékek és szolgáltatások kiváló minőségével, az innovációval, a vevőkkel való kapcsolatok javításával és a fenntartható gyakorlatok bevezetésével.

 Mindeközben a minőség a siker alapköve. Egy olyan világban, ahol a vásárlók számtalan alternatívát találhatnak, a minőség a vállalkozások egyik legfontosabb versenyelőnye lehet. A minőség javítása érdekében a vállalkozásoknak folyamatosan értékelniük kell termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint azokat a folyamatokat, amelyek e termékek és szolgáltatások létrehozásához vezetnek. A minőségre való törekvés a folyamatos fejlődés és a kitartás kultúráját erősíti.

 Ahogy az ismert üzleti guru, Warren Buffett gondolkodásmódja nyomán mondhatjuk: 'Az ár csak akkor, a minőség mindig fontos.' Az ÉMIN Pályázati Rendszer elismeri és díjazza azokat a vállalkozásokat, amelyek megértik és alkalmazzák ezt a filozófiát, amelyek valódi értéket teremtenek és a minőséget állítja tevékenységük középpontjába.

 Azok a vállalkozások, amelyek képesek ezt megvalósítani, nem csak hogy kiemelkednek a többiek közül, hanem hozzájárulnak a gazdaság egészségéhez és a társadalom egészének fejlődéséhez is. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer büszkén támogatja és díjazza ezt a hozzáállást és elkötelezettséget.