Ezen a héten a befogadott Érték és Minőség Nagydíj Pályázatok értékelésébe felkért szakértők is bekapcsolódnak.

Felkért szakértőink a pályázatokhoz kapcsolódóan speciális szakmai tudással, és gyakorlattal rendelkeznek. Napra készek a gyakran változó előírások, rendeletek, forgalomba hozatali feltételek útvesztőiben.

Mi mindent kell átnézniük? Mindent, ami a pályázat szakmai részét jelenti. Meg kell vizsgálniuk a pályázati dokumentumokat, a benyújtott vizsgálati- jegyzőkönyveket, ha úgy ítélik meg egy-egy vizsgálatot ellenőriznek akár laboratórium körülmények között is. Ellenőrzik a pályázat tárgyát, ellenőrzik a fogyasztói tájékoztatást, az elektronikus felületeken való közlések szabályszerűségét, korrektségét.

 

Érzékszervi vizsgálat az ÉMIN Főzsűrin - 2020Érzékszervi vizsgálat az ÉMIN Főzsűrin - 2020

Gyakran megtörténik az is, hogy megvásároljuk a pályázott termékeket, vagy rendelünk a pályázó web áruházából, ezzel meg tudunk győződni, hogy nem túlzó-e a pályázati tájékoztatás. 

 

Amennyiben a szakértő a vizsgálatok során javítható, korrigálható hiányosságot jelez, lehetőséget adunk - igaz rövid határidővel-, a hibák kijavítására. Ugyanis Nekünk a pályázat zsűrijének és közreműködőinek, elsősorban az a célunk, hogy segítsünk felszínre hozni, megmutatni a magyar tudásban, kreativitásban rejlő erőt értéket, mert ezzel, mi mindannyian gazdagabbak leszünk.  A felkért szakértők vizsgálataik végén szakértői értékelésben tesznek ajánlatot az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegyek használatára. 

Hisszük, hogy akik idén csatlakozni fognak a védjegyhasználók győztes táborához méltán lesznek olyanok, akikre büszkék lehetünk!