Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy nem csak a kiemelkedő minőség, hanem a fejlődés szimbóluma is!

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat zsűrije és felkért szakértői már javában értékelik és vizsgálják az idei befogadott pályázatokat. Már most is megállapítható, hogy vizsgált pályázatok döntő többségére jellemző az ötletesség, a találékonyság, a kreativitás és természetesen a kiemelkedő minőség! 

 

A szüntelen fejlődés fegyvere: Alázat és Megújulás

 

Az emberiség története során nem azok az emberek és civilizációk voltak a legtartósabbak és a legprosperálóbbak, akik a legnagyobbak, a leggazdagabbak, vagy a leghatalmasabbak voltak, hanem azok, akik a leginkább hajlandóak voltak időben reagálni a helyzetekre, megújulni és tanulni.

A vállalkozások világában is ugyanez az elv érvényesül. A folyamatos jó minőség fenntartásához nem szabad azt hinnünk, hogy mi vagyunk a legjobbak, hanem minden nap igyekeznünk kell megújulni. Csak ekkor születhet valami még jobb a kezünk nyomán.

Az alázat és nyitottság hozzáállásával folyamatosan befogadóvá válhatunk új ötletek és megközelítések felé, amelyek elősegíthetik fejlődésünket és javulásunkat. Ez az, ami segít minket abban, hogy új lehetőségeket találjunk, és ezáltal mindig képesek legyünk a legjobbat nyújtani.

Vagyis az igazi fejlődés nem arról szól, hogy mindent tudunk, vagy hogy mi vagyunk a legjobbak, hanem a folyamatosan megújuló, tanuló és fejlődő vállalkozás az, ami hosszú távon igazán sikeres lesz. Ha az ehhez szükséges alázatot és a megújulás iránti vágyat összekötjük a szakmai tudásunkkal és tapasztalatunkkal, akkor képesek leszünk arra, hogy valami még jobbat hozzunk létre.

Ne feledjük, a folyamatos fejlődés kulcsa a szerénység és a megújulás. Ne hagyjuk, hogy az ego vagy a büszkeség megakadályozza ezt. Mindig legyünk készen arra, hogy tanuljunk és megújuljunk, mert csak így maradhatunk versenyképesek és válhatunk igazán sikeressé.