15 év munkája meghozta gyümölcsét: Érték és Minőség Nagydíjat nyert a Yamuna Szőlőmagolajos termékcsaládja. A megtisztelő elismerést a Parlament szépséges kupolái között vette át Kajtár Zsolt, alapító tulajdonos. Kajtár Zsolt, a Yamuna megálmodója és megalkotója energiát és időt és nem kímélve kezdett bele Somogyvámoson a vállalkozásba, mely mára már többszörösére nőtte ki magát.

A vállalkozás, és Kajtár Zsolt története is példázza azt az erőfeszítést, melyet az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat zászlajára tűzött: elismerni a kiválót, megmutatni a nem hiába tett erőfeszítéseket, példaként állítani a sikert, és támogatni a tudást, innovációt, fejlesztést.

Kajtár Zsolt a yamuna.hu oldalán olvasható blogban így nyilatkozik: "Olyankor a mezőket, réteket is bejártuk. A hatalmas séták közben megmutatta az összes utunkba eső gyógynövényt. Mesélt arról is, melyiknek milyen gyógyhatása van. A növények közül még hosszú évekkel később is emlékeztem kettőre, a levendulára és a citromfűre. Ezért is kezdtem ezzel a két gyógynövénnyel a szappangyártást. Ezek az illatos és habzó csodák azonnal óriási sikert arattak és receptúrájukat a mai napig használják."

Még több érdekesség itt: www.yamuna.hu

 

 Szöveg: www.yamuna.hu blog alapján