A FÁN GROUP Kft. Siófokon megtartott XV. Országos Kereskedelmi Konferenciáján találkoztak a cég értékesítési területének munkatársai, hogy a rendszeresen megszervezett üzleti találkozón a sajátmárkás termékek kereskedelmi gyakorlatát, az elért eredményeket, valamint a megszerzett tapasztalatokat és a jövőbeli feladatokat tekintsék át. Az úgynevezett sajátmárkás termékek gyakorlatát a hazánkba települt "multik" honosították meg, hogy megőrizzék és hatékonyan fejleszthessék a nagykereskedők versenyképességét.

A FÁN GROUP Kft. immáron 18 éve prosperáló, Magyarország egyik legmeghatározóbb, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő élelmiszer nagykereskedelemmel foglalkozó cégcsoportja. A FÁN - mely egy mozaikszó, jelentése: frissáru nagykereskedelem - 13 nagykereskedelmi egység közös együttműködését rejti. A fogyasztó asztalára kerülő termékeik kivétel nélkül a kedvelt hazai ízeket képviselik, kínálatukban széles választékban megtalálhatók húskészítmények, tej-, valamint gyorsfagyasztott termékek.

Az idén ősszel megtartott siófoki konferencián részt vett Dr. Felkai Beáta helyettes államtitkár asszony (Agrárminisztérium), Dr. Oravecz Márton elnök (NÉBIH), és más stratégiai partnerek, akik a jelen és a jövő terveiről tartottak prezentációkat.

Kanizsai Tóth Csaba a cégcsoport cégvezetőjeként a 2022. évi Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadó rendezvényén a Parlamentben mondott ünnepi köszöntőt. A beszéd legfőbb üzenete: "A magas minőség, versenyképesség fenntartása, elkötelezett szakmai munka és szakmai alázat, szorgalom a jövőbeni siker fundamentuma. Fontos, hogy legyünk büszkék az Érték és Minőség Nagydíj védjegyre és a trófeára, mely nem csak a termék eredetét, hanem magas minőséget is kommunikál a fogyasztói társadalom felé."

 Fotó: FÁN Group Kft.