Ezért válhattak kétszeres Érték-és Minőség Nagydíjasokká a NATICS Anti-Aging hatóanyagkészítményei

Cégünk számára az innováció egyet jelent a töretlen fejlődéssel, a megújulással. Megalapításunk óta arra törekszünk, hogy a 21. századi arcápolás forradalmi vívmányait, a biotechnológiát és a legmodernebb alapanyagokat ötvözzük hatóanyagkészítményeinkben. Hisszük, hogy a modern kor kihívásaira csak az innovatív gondolkodás, a folyamatos kutató-fejlesztő munka, a gyorsan változó fogyasztói igények lekövetése tud jó választ adni. 

Már a tavalyi év is hatalmas mérföldkő volt márkánk számára, hiszen ekkor nyerte el C20 C-vitamin szérumunk az Érték- és Minőség Nagydíjat, védjegyét pedig az idei évben is meg tudta védeni. Hozzá csatlakozott a 2021. Érték- és Minőség Nagydíjas hatóanyagkészítményünk, a NATICS La Nuit 0,05% Retinal + C-vitamin szérum, mely mellé az Innovációért Nívódíjat is sikerrel nyerhettük el. 

Neves elismerést elnyerni mindig hatalmas öröm és megtiszteltetés, egyben jó visszajelzés is, mind nekünk, mind pedig vásárlóinknak. Számukra külön kimagasló elismerés az Innovációért Nívódíj elnyerése és igazolás arra, hogy a gondosan válogatott hatóanyagoknak és az innovatív technológiáknak igenis kulcsfontosságú szerepe van abban, hogy újraírjuk mindazt, amit eddig az arcápolásról gondoltunk. Vásárlóink számára pedig bizonyosságot ad arra, hogy a NATICS készítményei valóban hatékonyak, kiemelkedő minőséget képviselnek és megbízhatóak. 

A díj átvételét követően több pertnerünkkel beszélgettünk a Nívódíjunkról is, külön öröm volt, hogy a natúrkozmetika és biotechnológia előnyeit ötvöző megoldásaink, a kozmetikai piacon található kiemelkedő hatékonyságú összetevők alkalmazása, a nemzetközi kutatások eredményeinek folyamatos nyomon követése, környezetvédelmi és fenntarthatósági törekvéseink, valamint karitatív megmozdulásaink számukra is elismerésre adtak okot. 

Az ilyen rangos elismerések sokakat megnyugtatnak, hátradőlnek a székükben és kényelmesen folytatják a munkájukat ott, ahol abbahagyták. Ránk azonban inspirálóan hat, további fejlődésre késztet, újabb és újabb megoldások felkutatására sarkall. Új erőt ad a hosszadalmas kutató-fejlesztő munkákra, a kreatív ötletek megvalósítására, az out-of-the-box gondolkodásunk magasabb szintre emelésére. Szerencsések vagyunk, hiszen ehhez partnereink és vásárlóink szeretete is társul, így valóban olyan energiával felvértezve haladunk következő mérföldköveink felé, amelynek nem lehet más eredménye, mint újabb csodálatos elismerések bezsebelése. 

Köszönjük az Érték- és Minőség Nagydíj szervezőinek, zsűrijének, hogy sikereinket meg tudjuk osztani velük és közösen tudunk a jövőbe tekinteni!